FysioResults Diensten

De fysiotherapeut behandelt alle klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. De meeste van die klachten komen door sporten, fysieke werkzaamheden, verkeerde houding, verkeerd bewegen, stress, maar ook door natuurlijke veroudering.

Lees Meer

Als je kiest voor Incompany fysiotherapie, dan kies je voor een proactief, preventief en curatief gezondheidsbeleid. Bovendien bespaart het je enorm veel tijd.

Met een werkplekonderzoek van FysioResults inventariseren wij de arbeidsomstandigheden en signaleren wij snel fysieke knelpunten. Hierdoor kunnen we eventuele klachten effectief behandelen en zelfs voorkomen, door medewerkers direkt gerichte adviezen te geven. De invulling van fysiotherapie op het werk kan ook in overleg met de arbo-arts.

Lees Meer

Of je nu voor de lol of op topniveau sport, (ballet) danst, het is belangrijk dat je fit blijft en voorkomt dat je geblesseerd raakt. Van de amateurvoetballer tot topturnster, van olympische roeiers tot topschaatsers, wij hebben jarenlange ervaring met het behandelen en begeleiden van sporters en dansers.

Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat de voor jou belangrijke spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren. Wij begrijpen dat en zorgen dat je snel bij ons terecht kunt voor een consult, revalidatie, preventieve sportmedische begeleiding en training.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

De elastische tape zorgt, door de specifieke tapetechniek, voor een liftend effect van de opperhuid. Hierdoor ontstaat er minder druk onderhuids waar zich de pijnreceptoren, bloedvaten en lymfevaten bevinden. Dit verbetert de doorbloeding en de lymfeafvoer, waardoor de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. De tape kan ook gebruikt worden om de natuurlijke bewegingen van het lichaam te ondersteunen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Omdat de tape de bewegingsvrijheid niet beperkt, waterbestendig is en meerdere dagen kan blijven zitten, heeft deze tape een 24-uurs werking.

Het indicatiegebied voor MTC is uitgebreid:

  • (Na)behandeling van blessures aan het bewegingsapparaat, zoals rug- en schouderklachten, maar ook knie en kuitklachten.
  • Verminderen van klachten door vloeistofstuwingen, zoals oedeem en bloeduitstortingen.
  • Houdingscorrectie.
  • Behandeling van problemen ontstaan door overbelasting, zoals muis-, tennis-, of golfersarm.
  • Bestrijding van (spannings-) hoofdpijn en zenuwpijn door beïnvloeding van het zenuwstelsel.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

FysioResults heeft samen met de orthomanueel arts en de podoposturaal therapeut het Rugcentrum geformeerd.

Door rugklachten vanuit meerdere invalshoeken te bekijken, zijn wij in staat om een snelle en juiste diagnose te stellen. Op basis van je klacht stellen wij zonodig een multidisciplinair team samen.

Zo pakken we de oorzaak aan in plaats van alleen het gevolg. Daardoor zijn onze resultaten op korte en lange termijn aanzienlijk beter dan bij een andere aanpak.

Iedereen heeft baat bij een fit, krachtig en energiek lichaam. Preventieve zorg verkleind de kans op een terugval en houdt chronische klachten onder controle.

Preventieve zorg wordt opgedeeld in:

  • Primaire preventie is gericht op het voorkomen van klachten door risicofactoren tijdig op te sporen.
  • Secundaire preventie heeft als doel het in een vroeg stadium ontdekken en behandelen van klachten.
  • Tertiaire preventie is er op gericht om chronische klachten onder controle te houden om verder functieverlies te voorkomen.

Bij het intakegesprek brengen we je wensen en doelen in kaart. Na uitgebreid onderzoek maken wij een behandelplan en bespreken we je behandelfrequentie en behandeltermijn.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

Twijfel je over een diagnose of behandeling? Je kunt bij ons ook terecht voor een second opinion: een tweede beoordeling van je klacht door een andere fysiotherapeut. Je kunt rechtstreeks bij ons terecht of via een doorverwijzing van je huisarts of specialist.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

Partner Diensten binnen onze vestiging

Spineclinic

Orthomanuele Geneeskunde heeft als doel het verhelpen van klachten van het bewegingsapparaat door het op systematische wijzen corrigeren van kleine afwijkingen in de wervelkolom, het bekken en de overige gewrichten.

Het uitgangspunt bij deze methode is dat alle 120 kleine gewrichtjes in de rug samen voor grote bewegingen moeten zorgen. De rug lijkt hierbij op een spanconstructie: een beweging in het ene gewricht heeft weer andere bewegingen elders tot gevolg. In de loop van het leven kan de balans in deze constructie verstoord raken door inwerkende krachten.

In veel gevallen zal het lichaam in staat zijn om zich volledig te herstellen. Als de impact echter dusdanig is dat herstel door het lichaam niet mogelijk is dan zal het lichaam zich aan gaan passen aan de standsveranderingen en een nieuwe balans vinden in een houding die niet meer natuurlijk is.

Lees Meer

075 670 0570

Podocentrum Alkmaar

Veel chronische klachten (nekpijn, lage rugpijn, heuppijn, bekkeninstabiliteit, voetpijn enzovoorts) worden vaak veroorzaakt door een verkeerde voetstand en/of een verkeerde houding. Het corrigeren van deze houding geeft veelal een vermindering van klachten. Dit corrigeren wordt gedaan met behulp van zolen.

Bij houdingsklachten wordt gebruik gemaakt van millimeter dunne, activerende therapiezolen; de podoposturale zolen.

Bij voetklachten kan ook gebruik gemaakt worden van druk ontlastende of ondersteunende zolen; de podologische zolen.

Lees Meer

072 511 4809

Massage Aalsmeer

We weten allemaal dat massage lekker en ontspannend kan zijn, maar een massage is ook heel goed voor je gezondheid. Regelmatige massages bevorderd de weerstand, neemt stress weg en werkt bloeddrukverlagend.
Ik vind het belangrijk dat u tijdens een massage totaal kunt ontspannen. Daarom is mijn praktijk aangenaam verwarmd, zodat u het niet koud krijgt. Ook wordt de tafel verwarmd en/of wordt u toegedekt met een deken of handdoek. Op de achtergrond staat een ontspannende muziek op zodat je even helemaal wordt weggevoerd van de alledaagse druk.

Bij mij in de praktijk kun je terecht voor verschillende massages.
• Sportmassage
• Ontspanningsmassage
• Hoofdpijn Massage
• AQAMA Massage
• Stoelmassage
• Medical taping

Elke vrijdag middag is Massage Aalsmeer bij FysioResults beschikbaar voor massage sessies van 09:00 tot 18:00.

Lees Meer

06 15 25 75 71

Direct een afspraak maken?

Bel, WhatsApp, of vul het Contactformulier in...

Ramon  06 2463 3591 / Michael 06 2499 4526