Incompany Fysiotherapie

Algemeen

Als je kiest voor FysioResults Incompany, dan kies je voor een proactief, preventief en curatief gezondheidsbeleid. Bovendien bespaart het je enorm veel tijd.

Met een werkplekonderzoek van FysioResults inventariseren wij de arbeidsomstandigheden kennen en signaleren wij snel fysieke knelpunten. Hierdoor kunnen we eventuele klachten effectief behandelen en zelfs voorkomen, door medewerkers direkt gerichte adviezen geven. De invulling van fysiotherapie op het werk kan ook in overleg met de arbo-arts.

Eerste Consult

De intake bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek, onderzoek en start van de behandeling. De fysiotherapeut bekijkt hoe de werknemer zo goed mogelijk het werk kan blijven uitvoeren, er (tijdelijk) alternatief werk mogelijk is en wanneer de normale werkzaamheden weer hervat kunnen worden. Na afloop krijgt de werknemer advies om klachten in de toekomst te voorkomen.

FysioResults werkt samen met Spineclinic en Podocentrum Alkmaar. Door deze samenwerking bieden wij een totaaloplossing voor klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van medisch specialisten, zodat je werknemers altijd verzekerd zijn van de beste zorg.

Voorwaarden

In het bedrijf moet een ruimte beschikbaar zijn voor behandeling. Afhankelijk van de afspraken in je bedrijf, kan iedere medewerker onder werktijd begeleid worden.